I tisdags under avslutningsfesten presenterade vi ”Granatdröm”, vilket blev en succé. 🙂 Ni har gjort ett fantastiskt arbete! Real Case – entreprenöriellt och värdeskapande lärande är grejen! Jag läser just nu utvärderingarna och ni bekräftar att skolarbete som är ”på riktigt” blir viktigt för er.

Vi fick också ett fint avslut på det nationella läsprojektet som vi medverkat i; ”Berättelser som förändrar” och ni fick en ”resa” i sommargåva av mig.; ”Att läsa är att resa”. Så kul att vi fick igång digitala boksamtal via bloggen. På så vis fick ni möjlighet att bokprata med elever från andra skolor.  Dessutom fick några av er läsa och ge respons på dikter som elever från Wendesgymnasiet skrivit. 🙂

Jag vill önska er en underbar sommar. Tack för fantastiskt samarbete, mod, ihärdighet och engagemang!

Bästa hälsningar

Maria