Elever & AI samskapar för en hållbar framtid

Framtidsdag på Söderslättsgymnasiet

Detta är din framtidsdag – äg din framtid!

Den 23 mars, samma dag som du har utvecklingssamtal, får du möjlighet att ta del av inspirerande föreläsningar och möta utställare som kan ge dig information och vägledning om olika framtidsmöjligheter. Vad sägs om att träffa meteorologen Nils Holmqvist som du vanligtvis kan se på SVT. Han har skrivit en bok som heter ”Himlen är vackrast med lagom mycket moln”. Vädret är en kul ”grej” som i allra högsta grad påverkar oss alla!

Kristian Haynes, som är elitfotbolsspelare, berättar i föredraget ”Motgång blev min framgång” om sin karriär präglad av passion, men också av svåra beslut. Vidare finns det möjlighet att träffa entreprenörer, skriva CV, äta god mat, mingla och mycket mer. Klicka på länkarna för att ta del av agendan: åk 1 och åk 2.

Det ska bli intressant att läsa om vad ni valt att ta del av under dagen, därför ska vi samtala och blogga om era upplevelser nästa vecka. Vi fångar upp aktiviteten i samband med vårt tema framtid. Jag berättar mer när vi ses…

 

Föregående

Så ska vi bli expertläsare…

Nästa

Första läsuppdraget till Den utvalde

  1. Maria

    I dag har jag minglat och träffat elever från olika program som utforskat framtidens möjligheter! Det var toppen! 🙂 Vad har du gjort under framtidsdagen?

Lämna ett svar

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén