Lärande för hållbar utveckling – en händelserik och lärorik vecka

Med detta inlägg vill jag önska er alla en skön ledighet och glad påsk! Följande aktiviteter har berikat oss under veckan!

Agenda 2030 workshop – Veckan inleddes med en inspirerande workshop med UNDPs informatör Kate. För er som inte var med ges en ny möjlighet lite längre fram.

Remissvar till kommunens klimatanpassningsplan – Gruppen, som arbetat med ett Real Case som går ut på att skriva ett remissvar till kommunens klimatanpassningsplan, är i mål. Under torsdagen skickades remissvaret till kommunens klimat och hållbarhetssamordnare Anitha Ljung.

Workshop ”Framtidssagor från Trelleborg” – Under fredagen hade vi frukostworkshop för ”Framtidssagor från Trelleborg – Lärande för hållbar utveckling”. Barnen från Sockertoppens förskola och Smygeskolan och eleverna från Pilevallsskolan besökte oss på SSG för att planera releasefesten. Läs 7:ornas blogginlägg! 

Föreläsning om Fairtrade – Lite senare under fredagen samlades vi för att lyssna på Fairtrade ambassadören Maria Wilhelms inspirerande föreläsning.

 

Kommentera