Elever & AI samskapar för en hållbar framtid

Läs denna bok för bättre motivation!

Just nu ligger jag och läser en bok hemma i min säng som heter ”A i alla ämnen” som är en fantastisk guide hur du når A i alla ämnen i skolan, det kan vara i grundskolan men framför allt i gymnasiet. Boken symboliserar många positiva saker som Raman berättar om. I boken tar Raman fram många fenomenala aspekter kring din mentalitet om hur du skall tänka för att nå ditt mål.

Det räcker inte att göra dina läxor och studier som alla andra runt omkring med paus vart femte minut för att skicka ett sms till bruden eller till sina underbara vänner som behöver lite kärlek. Enligt Raman skall du gärna säga nej till telefonen och finna en bra koncentration och fokus vilket kommer ge dig en bättre status i skolan betygsmässigt. Detta är bara ett exempel på alla inspirerande saker Raman nämner i sin bok som du kan ta med dig till din skolgång. ”A i alla ämnen” kommer öppna många positiva dörrar för dig till ett bättre betyg i skolan.

Personligen tycker jag boken är också mycket nyttig för inspiration till alla atleter som utövar någon form av sport som jag gör. Boken relaterar mycket till den mentala filosofin vi idrottsmän har. I idrottsvärlden måste du ligga några steg framför alla andra för att lyckas och uppnå ditt personliga mål inom din idrott samt träna mer än vad de andra gör för att bli bäst på den sport du utövar. Avslutningsvis vill jag säga att våra studier i skolan har mycket gemensamt med all idrott runt om i världen. Vill du finna motivation och inspiration till dina studier rekommenderas denna bok starkt!

 

 

 

Föregående

Boksamtal i grupp – fokus på kritiska och reflekterande aspekter

Nästa

Från idé till färdig presentation/workshop – Bra planering ger bättre resultat

  1. Johnny Lindholm

    Härlig läsning Matte K!

    När ses vi på träningen igen?

Lämna ett svar

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén