Elever & AI samskapar för en hållbar framtid

Respons av en författare! – Skolarbete ”på riktigt”

Uppdraget är att skriva noveller och temat är Trelleborgstrakten…

Just nu har entreprenören och författaren Fredrik Hansson, som vi samarbetar med, trevlig läsning framför sig. Första versionen av era noveller samt fotografier är delade digitalt med Fredrik och han återkommer inom kort med värdefull respons till er. Ni kommer också få ytterligare möjlighet till kamratrespons och lärarrespons när vi är tillbaka i skolan efter påsklovet. Skrivandet är en process, en utveckling! Bra kan bli bättre och genom samarbete med andra tar vi oss vidare till nästa steg. Respons som hjälper oss att utvecklas är värdefullt att få och att ge. 🙂

Så här uttryckte Fredrik sin nyfikenhet då han blev intervjuad av 24Trelleborg i samband med novellprojektet den 5 mars:

Ja, det ska bli jätteskoj, jag har inte läst någon novell än. Det ska bli spännande att se hur de använt sig av kriterierna och tolkat dem. Det ska utspela sig i Trelleborg men det kan vara fantasy eller gud vet vad.

Klicka på länken för att ta del av hela artikeln.

 Vem vet, kanske får vi en hälsning av Fredrik på vår blogg, som är en mötesplats för lärande och utveckling!

 

Se gärna filmklippet från författarbesöket igen. 

Länkar till tidigare arbete:

I novellverkstaden…

Real Case – Elever möter en entreprenör och författare för att utforska skrivandets hantverk

Världens bästa novell?

Föregående

Vad händer i skolan under påsklovet?

Nästa

Bloggen – en mötesplats där skolungdomar kan samtala om läsupplevelser

  1. Fredrik Hansson

    Hej på er alla! Jag har läst en del av era noveller och jag måste säga att jag är imponerad. Bra jobbat allihop! Ska bli väldigt spännande att fortsätta läsa och se hur detta bokprojekt utvecklas. Jobba på!
    Soliga hälsningar Fredrik (J.F Hansson)

Lämna ett svar

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén