Nu fortsätter vi utforska den digitala teknikens möjligheter – Digitala boksamtal

Elever från andra skolor, som också är med i läsprojektet Berättelser som förändrar, och som läser Den utvalde av Lois Lowry har skrivit till oss via bloggen. Klicka på länken för att ta del av samtalen Första läsuppdraget till Den utvalde  (läs kommentarerna). Ta del av andras tankar och frågor. Vi hjälps åt att hålla det digitala samtalet levande genom att skriva tillbaka. Läs – fundera – skriv en kommentar. Avsluta gärna med en fråga.

Bloggen är en mötesplats för lärande! 

Efter påsklovet är det bland annat fokus på högläsning och digitala boksamtal, men börja redan nu om du önskar. 🙂

Önskar du mer digitalt utbyte kring boken kan du delta i Berättelser som förändras Facebookgrupp för elever (sluten grupp och endast för elever) som läser Den utvalde och Jag är Zlatan Ibrahimovic. Här finns länkar till respektive grupp:

Facebookgrupp Den utvalde av Lois Lowry

Facebookgrupp Jag är Zlatan Ibrahimovic av David Lagercrantz