Sustainable Stories

Värdeskaparna från SSG i final!

Sista dagen på Innocarnival Skåne 2018 har varit mycket spännande men också nervös. När vi kom ditt gjorde vi oss redo för dagen sedan skulle några av klasserna bli nominerade och då blev vi en av dem. När vi såg att vi var en av dem var det helt obeskrivligt. Vi trodde inte det var sant, men det var det.

Efter det började vi förbereda oss inför vår presentation för den skulle bli så bra som möjligt. Vi planerade vad vi skulle säga och tog ut det viktigaste av hur vi har arbetat. När det väl var dags peppade vi varandra att göra sitt bästa och det gick jättebra. Alla vi var stolta över oss själva, att vi vågat gå upp där inför så många människor och sedan att vi fick sprida vår idé. Där kände vi oss så stolta över att vi har gjort ett fantastiskt jobb.

Till sist var det dags att få höra vilka som fick pris och då fick vi höra att vi kom på en andra plats för bästa arbetsprocess. Helt magiskt att få gå upp på scen och hämta ett pris för det vi har gjort och att vi kom tvåa. Något vi aldrig kommer glömma.

Vi blev därefter intervjuade där vi fick berätta om vad vi har lärt oss av detta, hur vi känner efter denna fantastiska upplevelse. Det bästa var att få berätta att vi har vunnit ett pris för vårt arbete.

Denna dagen kommer vi aldrig glömma och nu ser vi fram emot att få programmera vårt quiz!

Hälsningar

Elisabeth, My, Kimberlin, Mattias, Johan, Rami

 

Föregående

Innocarnival Skåne 2018 – En händelserik dag

Nästa

Därför måste vi bry oss… Vi är med i Svenska Dagbladets skrivtävling om klimatet…

  1. Eva Chelbat

    Största grattiset till den fantastiska placeringen och insatsen i InnoCarnival 2018! Äventyret har bara börjat och jag ser framemot att få följa ert frågespel och er app hela vägen. Mitt egna mål: att klara av att få alla rätt på frågorna 🙂 Stort lycka till allihopa från Eva Chelbat

Lämna ett svar

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén