Hej!

Idag har vi elever haft boksamtal tre – tre eller två – två. I våran grupp så var vi tre stycken och vi heter Hannes, Sandra och Rami. Böckerna vi pratade om heter Hungerspelen- skriven av Suzanne Collins, När kommer du tillbaka?- skriven av Marika Kolterjahn och Den mörka ängeln- skriven av Mari Jungsted. Vi tycker att våra böcker är intressanta och att de andras böcker låter intressanta. Vi fick även prata om våra tankar angående böckerna och de andras åsikter om deras böcker. I böckerna så fick vi hitta tre stycken citat som vi själva fått välja ut och skriva om. Där vi fick lära oss om dessa citat. Vi tror att man behöver boksamtala för att lära sig att prata om sina åsikter om böckerna. Och vi tycker att man ska boksamtala i varje klass liten som stor så att man kanske kan bli inspirerad att läsa mer.