Hejsan!

Jag har under veckorna läst en bra bok som är skriven utav författaren Raman vilket heter A i alla ämnen. Jag tycker själv från bokens läsning har varit spännande och intressant av läsa. Hur han berätta om man kan få A betyg i alla ämnen och det är också känt nu idag som MVG. Om man bara har vilja, lusten och ork till att klara allt.

Några bra tips som jag ha fått lärt från denna bok har varit att läsa om hur man kan först börja läsa i en enkel bok först, sedan en medel och en svår bok, läsa, tänka och förstå böckerna och om det finns något ord i boken så kan jag skriva ner det på ett papper och leta fakta om vad det betyder. Och när ska börja vårt största arbete så är ett annat bra tips att planera vad man kan jobbat först med, sedan det man har lärt in sig kan man prata om det med en vuxen, lärare eller en kompis så man kan och förstå.

Denna bok jag har läst tror jag handlar om att man ha chansen till att nå topp betyg i alla ämnen och har större chans till att nå sina drömmar och hitta det jobb som man vill och önska att jobba inom.

Varför inte ge denna boken en chans till att läsa om man vill nå toppbetyg och få fylla sin dröm?

Denna bok har jag läst på 181 bussen både till och från skolan. Den är skön och härlig att läsa i om det bästa sätt till att få gå ut gymnasiet eller skolan med A betyg.