Hej

Jag har nyligen läst färdigt A i alla ämnen. Boken är skriven av  Raman Mehrzad, som går ut på att bli bättre på studieteknik.Han berättar också om sin skolgång där han bland annat,berättar lite om hur han hade det och beskriver om de metoder han använde för att få höga betyg. A i alla ämnen ger dig tips om allt möjligt från att bli bättre på att planera och prioritera skolarbeten , bli bättre motiverad och hur man kan bli bättre på att förbereda sig inför prov osv.

Innan jag började läsa A i alla ämnen så hade jag  ett dåligt självförtroende, allt kändes plågsamt, jobbigt, stressfullt.  Jag gjorde mina skolarbeten men, jag avskydde att gör det. Men efter jag läste A i alla ämnen, så mådde jag betydligt bättre all ånger som jag hade inom bords försvann. 

Så om du har svårt i skolan beroende på, om du har svårt att planera inför ett skolarbete eller  har haft dåligt självförtroende som jag har haft det eller av andra skäl. A i alla ämnen är en bra start att bygga din framtidsbro,den som kan ledda dig vidare till dina drömmar och därför tycker jag att du ska läsa A i alla ämnen.