Hej!

Jag har under dagen läst en helt fantastiskt underbar bok man inte kan få nog av och sluta läsa . Det har varit en väldigt trevlig bok som handlar om författaren Raman och vad han gjorde för att nå sina drömmars mål som alltså var att få a i alla ämnen och där man även får ta del av väldigt fina strategier som han tar upp i den här väldigt lärorika bok. Jag tycker att alla ungdomar som siktar mot höga betyg SKA läsa denna bok.

Varför ska man läsa den här fantastiska bok?

Allt handlar om att kunna ha ett mål du behöver inte alltid få det högsta betyget allt handlar om hur mycket tid du lägger ner på det . Det är bra att ha olika delmål och jobba utifrån dem som även går att läsa i boken hur du kan göra steg för steg för att kunna bli bra inom ett visst ämne.

Jag sitter just nu på sal k211 och läser den här helt fantastiska boken A i alla ämnen, som jag tycker ni alla som läser detta bör läsa nu direkt!