Förra lektionen planerade vi tillsammans vårt värdeskapande projekt Lära för livet och i dag är det dags att skaffa oss ny input för att komma ett steg närmare målet. Vi kommer att tillägna oss information via en rad olika källor, bland annat boken A i alla ämnen av Raman Mehrzad. Via Youtube har ni alla träffat Raman som arbetade ihärdigt i skolan och fick A i alla ämnen.

Vi ska läsa boken tillsammans under två veckor (ja, ni läste rätt) och vi börjar i dag med att jag läser förordet och ett kapitel inom avsnittet motivation. I Google Classroom finns läsuppdraget som går ut på att ni enskilt svarar på fyra frågeställningar (läsmodell av Aidan Chambers) och förbereder er inför kommande boksamtal nästa vecka.

Det ska bli spännande att läsa i loggarna vad ni har fastnat för, vad ni är kritiska till, vad ni undrar över och vilken fråga ni vill diskutera med projektgruppen. 🙂